i Kuonan Metsästysseura
Palaute

Ajankohtaisia tapahtumia

VUOSIKOKOUS

Kuonan metsästysseuran vuosikokous 2021 siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Aluehallintoviraston antaman 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi, joka on nyt voimassa 28.2.2021 saakka. Vuosikokouksen pitämisestä ilmoitetaan myöhemmin.

Kuonan Metsästysseuran kesäkokous

Kuonan Metsästysseuran kesäkokous pidettiin sunnuntaina 2.8.2020 seuran kodalla.Kokouksen päätökset on luettavissa pöytäkirjoissa.

VIERASLUPIEN OSTAMINEN 2012-2021

Voit ostaa vieraslupia Kuonan Metsästysseuran alueelle maksamalla vierasluvan hinnan tilille FI06 5026 0820 0373 30. Vieraslupien hinnat:
Päivälupa 15 euroa, viikkolupa 50 euroa, kausilupa 100 euroa ja turkislupa 20 euroa.
Lisäksi kanalinnun päätyttyä voi ostaa jäniskausiluvan 50 eurolla (kattaa myös turkisluvan) Merkitse maksun viestikenttään nimesi ja metsästysajankohta.

MAASELÄN JUTTU JÄNISKILPAILUISTA 2016

Maaselkä lehdessä oli 17.11. juttu Kuonan Metsästysseuran jäniskilpailuista. Juttu on luettavissa alla olevasta linkistä.

Jäniskilpailu 2016

JUTTU KUONAN METSÄSTYSSEURASTA

Maaselkä lehdessä oli 31.12.2015 juttu Kuonan Metsästysseurasta. Juttu on luettavissa alla olevasta linkistä.

Maaselkä lehti 31.12.2015

KUONAN METSÄSTYSSEURA FACEBOOKISSA

Kuonan Metsästysseura löytyy nyt myös Facebookista. Osoite on www.facebook.com/kuonanmetsastysseura. Sivuilla ilmoitellaan ajankohtaisista tapahtumista.

JUTTU KUONAN HIRVIMIEHISTÄ

Maaselkä lehti kävi tekemässä 4.10. jutun Kuonan Metsästysseuran hirvenpyynnistä. Juttu on luettavissa alla olevasta linkistä.

Maaselkä lehti 8.10.2012

VIIRIN LUOVUTUS

Kuonan Metsästysseuran puheenjohtaja Kaarlo Kopola luovutti 9.9. hirvikokouksen yhteydessä seuran viirit nro 2 ja 3 Esko Myllylahdelle ja Leo Ikoselle seuran eteen tehdystä työstä.

Esko Myllylahti, Kaarlo Kopola ja Leo Ikonen

Palkitut vas. Mauno Harju, Jukka Nikula ja Eero poika ja Asko Nikula

JUKKA NIKULA ERÄPOLKUKILPAILUN VOITTOON

Kuonan Metsästysseura ja Riistanhoitoyhdistys järjestivät lauantaina 5.5. Kuonan Metsästysseuran kodan lähimaastossa eräpolkukilpailut. Eräpolkukilpailuja järjestettiin perinteisesti vuoteen 1988 vuoroin Haapajärven- ja Reisjärven metsästysseurojen pitäminä. Kilpailujen uudelleenherättely aloitettiin nyt Kuonan Metsästysseuran toimesta.
Avauskisan osallistujamäärä oli järjestäjille hienoinen pettymys, sillä kisaan osallistui vain kaksitoista kilpailijaa. Nyt kun lajin avaus saatiin pidettyä, niin kilpailusta pyritään taas tekemään perinteinen, totesi kilpailun johtaja Juha Tossavainen.
Metsästäjille olisi tällaisesta kilpailusta hyötyä, kun voi terästää tietoja, jotka ovat voineet unohtua. Kilpailussa oli tehtävärasteja, joissa piti tietää esimerkiksi lakitietoja, erätaitoja ja ammuntaakin suoritettiin.
Voiton kisassa vei Jukka Nikula ennen Asko Nikulaa, joka hävisi Jukalle neljällä pisteellä. Kolmannen sijan vei Mauno Harju.

Tulokset:

Olli Leppänen kertomassa lajitunnistus rastista
Arja Huovinen kertomassa ensiapua rastista

METSÄSTYSSEURAT KILPAILIVAT PAREMMUUDESTA

Lauantaina 8.7. ottivat Haapajärven-Reisjärven riistanhoitoyhdistyksen metsästysseurat mittaa toisistaan. Seurat osallistuivat perinteiseen ampumakilpailuun Antinkallion ampumaradalla. Kilpailu käytiin metästysseurojen välisenä. Samalla selvitettiin myös henkilökohtainen paremmuus. Uudistetusta ampumakokeesta huolimatta osanotto oli runsas. Uudistetussa ampumakokeessa ammutaan tuelta seisovaan kuvioon. Nyt käydyssä kilpailussa ammuttiin vapaaltakädeltä liikkuvaan hirvenkuvaan. Joukkueeseen tarvittiin kuusi ampujaa, joista neljän parhaan tulos laskettiin joukkueen tulokseen. Tämän vuoden kilpailussa piste-erot olivat pienet. Pokaalit jaettiin tasapistein, kymppien ratkoessa sijoitukset. Nordean lahjoittaman komeaan kiertopalkintoon kirjoituttaa tänä vuonna nimensä Reisjärven Eräveljet. Kuonan Metsästysseura ampui saman tuloksen, mutta kympit ratkaisivat järjestyksen.
Joukkuetulokset:
1. Reisjärven Eräveljet 172 p. Joukkuessa ampuivat Kari Teeriaho, Antti Parkkila, Antti Purola ja Matti Purola.
2. Kuonan Metsästysseura 172 p. Kalervo Kansanoja, Sauli Pakarinen, Esko Kopola ja Kaarlo Kopola.
3. Asevarikko 8 metsästäjät 159 p.
4. Ylipään Metsästysseura 158 p.
5. Haapajärven Pohjoinen Metsästysseura 141 p.
Henkilökohtaisia tuloksia:
1. Kalervo Kansanoja Kuonan Metsästysseura 48 p.
2. Kari Teeriaho Reisjärven Eräveljet 47 p.
3. Mauno Harju Haapajärven Pohjoinen Metsästysseura 47 p.
4. Antti Parkkila Reisjärven Eräveljet 46 p.
5. Sauli Pakarinen Kuonan Metsästyseura 46 p.
6. Risto Hanhineva Ylipään Metsästyseura 45 p.
7. Alpo Aho Asevarikko 8 metsästäjät 44 p.
8. Risto Murisoja Oksavan Metsästysseura 44 p.
9. Ari Marjakangas Ylipään Metsästysseura 42 p.
10. Esko Kopola Kuonan Metsästyseura 42 p.

Reisjärven Eräveljien voittoisa joukkue
Henkilökohtaisen kilpailun paras Kalervo Kansanoja